پوتین با بشار اسد دیدار می‌کند (۳ دی ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ (۳ دی ۱۴۰۳) معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد قالیباف: برخی تحقیقات علمی دانشگاه امام حسین (ع) به مرحله تولید رسیده است سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود تبدیل اتاق‌های اندیشه‌ورزی به سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای ‎ کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار برکناری ظریف با ورود دیوان عدالت اداری شد محسنی‌ اژه‌ای: نگذارید کار مردم در تعطیلاتی که پیش می‌آید، زمین بماند عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق بازگشایی سفارت عربستان در افغانستان (۲ دی ۱۴۰۳) توزیع برخی مواد غذایی در پروازهای داخلی و خارجی ممنوع شد نتانیاهو علیه انصارالله یمن یاوه‌گویی کرد ویدئو| محمد الجولانی با کت و شلوار و کراوات با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد وزارت خارجه اتهامات دادگستری آمریکا علیه تبعه کشورمان را رد کرد ابراز امیدواری مشاور امنیت ملی آمریکا برای توافق ترامپ با ایران جزئیات سرنگونی جنگنده آمریکایی توسط انصارالله یمن (۲ دی ۱۴۰۳) عراقچی: رژیم صهیونیستی علیرغم همه جنایات و تجاوزات خود نتوانسته به اهداف شیطانی خود دست یابد دیدار و گفتگوی وزیر خارجه ترکیه با الجولانی در دمشق قتل یک راننده روس در ایران | بیانیه سفارت مسکو در تهران
سرخط خبرها

نگاهی به آخرین تحرکات انتخاباتی اصولگرایان | خیز جناح راست برای فتح پاستور

  • کد خبر: ۵۰۷۲۰
  • ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
نگاهی به آخرین تحرکات انتخاباتی اصولگرایان | خیز جناح راست برای فتح پاستور
هر روز که به انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم نزدیک‌تر می‌شویم، میزان حملات به دولت و شدت و حدّت آن به‌شکل معناداری افزایش می‌یابد. فضای پس از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و تلاش جریان‌های گوناگون برای کسب عنوان «قهرمانی رفع تحریم» هم مزید بر علت شده است تا جبهه‌ای تازه علیه دولت گشوده شود.
گروه سیاست | شهرآرانیوز؛ هر روز که به انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم نزدیک‌تر می‌شویم، میزان حملات به دولت و شدت و حدّت آن به‌شکل معناداری افزایش می‌یابد. فضای پس از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و تلاش جریان‌های گوناگون برای کسب عنوان «قهرمانی رفع تحریم» هم مزید بر علت شده است تا جبهه‌ای تازه علیه دولت گشوده شود؛ این در‌حالی است که روحانی صراحتا و مکررا اظهار داشته است که نگاه سیاسی به موضوعاتی، چون مذاکره با آمریکا فایده‌ای برای مردم ندارد و باید به منافع ملی و خواست مردم توجه کرد، نه فایده جناحی و گعده‌ای.
 
با‌این‌حال اصولگرایان تلاش می‌کنند از فرصت نارضایتی عمومی استفاده کنند و با نسبت‌دادن این اوضاع نابسامان اقتصادی به دولت مستقر، همان‌طور‌که مجلس یازدهم را تصاحب کردند، پاستور را نیز از آنِ خود کنند. در‌نتیجه تحرکات انتخاباتی اصولگرایان با نزدیک‌شدن به خرداد‌۱۴۰۰، بیش از پیش عیان می‌شود و روزی نیست که یکی از فعالان سیاسی جبهه اصولگرایان در رسانه‌ها حاضر نباشد. در ادامه نگاهی خواهیم انداخت به آخرین تحرکات انتخاباتی جبهه اصولگرایان.


دولت انقلابی، جوان، حزب اللهی و با روحیه جهادی

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، در گفتگو با ایرنا ضمن دو‌قطبی ارزیابی‌کردن انتخابات‌۱۴۰۰ گفت: «از آرایش سیاسی دو جناح مختلف در کشور می‌توان استنباط کرد که انتخابات‌۱۴۰۰ انتخاباتی دوقطبی است و رقابت بین جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا خواهد بود. در‌واقع اقتضای شرایط کنونی کشور این است که هر دو جناح برای موفقیت در انتخابات روی یک گزینه ائتلاف و اجماع کنند. اصولگرایان بر‌اساس استراتژی کمک به دولت‌سازی اسلامی متناسب با گام دوم انقلاب به‌دنبال طراحی دولت انقلابی، جوان، حزب‌اللهی و با روحیه جهادی هستند که کارآمدی اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را محقق کند.»
 
این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به پرسشی درباره احتمال حضور برخی چهره‌ها و مقامات در انتخابات ریاست‌جمهوری‌۱۴۰۰ نیز گفت: «منصوبین از جانب رهبر معظم انقلاب برای کسب سمت خاص منع شده‌اند. با‌توجه‌به اینکه حکم‌های مقام معظم رهبری معمولا پنج‌ساله و سه‌ساله است، شرایط اقتضا می‌کند که فرد منصوب بتواند برنامه خود را به سرانجام برساند. اما قالیباف منتخب مردم است و انتصابی ازسوی رهبری درباره ایشان صورت نگرفته است؛ بنابراین فکر نمی‌کنم ایشان مشمول چنین منعی باشد، مگر اینکه خود وی تشخیص دهد که جایگاهش در اجرا مفیدتر است تا مجلس.»


اجماع بر یک گزینه نظامی؟

چند‌ماهی است که زمزمه‌هایی در عرصه عمومی و رسانه‌های کشور مبنی‌بر حضور کاندیدایی نظامی به گوش می‌رسد، به‌ویژه آنکه برخی از چهره‌های اصولگرا از این زمزمه‌ها استقبال کرده‌اند و مبتنی‌بر شرایط ناامن منطقه، یک چهره نظامی خوش‌نام و مقتدر را به دیگر کاندیدا‌ها ترجیح می‌دهند. در همین راستا روز گذشته، حسین دهقان، وزیر سابق دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، با انتشار ویدئویی رسما اعلام کاندیداتوری کرده است.
 
او در گفت‌وگویی ضمن تأیید این خبر درباره برنامه انتخاباتی خود گفت: «بستر حضور همه کسانی را که در موضع و عزم و اراده خدمت به این جامعه هستند، فراهم می‌کنم.» دهقان با تأکید بر اینکه که فصل جدال و مناقشات سیاسی در کشور تمام شده است، گفت: «فکر می‌کنم جریان‌های سیاسی به این عقلانیت رسیده‌اند که آنچه اهمیت دارد پیگیری خواسته‌های مردم است، اگر این عقلانیت شکل بگیرد، می‌توانیم وارد یک دوره جدید در عرصه سیاسی و حکمرانی شویم.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->