جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نگاهی به آخرین تحرکات انتخاباتی اصولگرایان | خیز جناح راست برای فتح پاستور

  • کد خبر: ۵۰۷۲۰
  • ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
نگاهی به آخرین تحرکات انتخاباتی اصولگرایان | خیز جناح راست برای فتح پاستور
هر روز که به انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم نزدیک‌تر می‌شویم، میزان حملات به دولت و شدت و حدّت آن به‌شکل معناداری افزایش می‌یابد. فضای پس از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و تلاش جریان‌های گوناگون برای کسب عنوان «قهرمانی رفع تحریم» هم مزید بر علت شده است تا جبهه‌ای تازه علیه دولت گشوده شود.
گروه سیاست | شهرآرانیوز؛ هر روز که به انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم نزدیک‌تر می‌شویم، میزان حملات به دولت و شدت و حدّت آن به‌شکل معناداری افزایش می‌یابد. فضای پس از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و تلاش جریان‌های گوناگون برای کسب عنوان «قهرمانی رفع تحریم» هم مزید بر علت شده است تا جبهه‌ای تازه علیه دولت گشوده شود؛ این در‌حالی است که روحانی صراحتا و مکررا اظهار داشته است که نگاه سیاسی به موضوعاتی، چون مذاکره با آمریکا فایده‌ای برای مردم ندارد و باید به منافع ملی و خواست مردم توجه کرد، نه فایده جناحی و گعده‌ای.
 
با‌این‌حال اصولگرایان تلاش می‌کنند از فرصت نارضایتی عمومی استفاده کنند و با نسبت‌دادن این اوضاع نابسامان اقتصادی به دولت مستقر، همان‌طور‌که مجلس یازدهم را تصاحب کردند، پاستور را نیز از آنِ خود کنند. در‌نتیجه تحرکات انتخاباتی اصولگرایان با نزدیک‌شدن به خرداد‌۱۴۰۰، بیش از پیش عیان می‌شود و روزی نیست که یکی از فعالان سیاسی جبهه اصولگرایان در رسانه‌ها حاضر نباشد. در ادامه نگاهی خواهیم انداخت به آخرین تحرکات انتخاباتی جبهه اصولگرایان.


دولت انقلابی، جوان، حزب اللهی و با روحیه جهادی

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، در گفتگو با ایرنا ضمن دو‌قطبی ارزیابی‌کردن انتخابات‌۱۴۰۰ گفت: «از آرایش سیاسی دو جناح مختلف در کشور می‌توان استنباط کرد که انتخابات‌۱۴۰۰ انتخاباتی دوقطبی است و رقابت بین جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا خواهد بود. در‌واقع اقتضای شرایط کنونی کشور این است که هر دو جناح برای موفقیت در انتخابات روی یک گزینه ائتلاف و اجماع کنند. اصولگرایان بر‌اساس استراتژی کمک به دولت‌سازی اسلامی متناسب با گام دوم انقلاب به‌دنبال طراحی دولت انقلابی، جوان، حزب‌اللهی و با روحیه جهادی هستند که کارآمدی اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را محقق کند.»
 
این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به پرسشی درباره احتمال حضور برخی چهره‌ها و مقامات در انتخابات ریاست‌جمهوری‌۱۴۰۰ نیز گفت: «منصوبین از جانب رهبر معظم انقلاب برای کسب سمت خاص منع شده‌اند. با‌توجه‌به اینکه حکم‌های مقام معظم رهبری معمولا پنج‌ساله و سه‌ساله است، شرایط اقتضا می‌کند که فرد منصوب بتواند برنامه خود را به سرانجام برساند. اما قالیباف منتخب مردم است و انتصابی ازسوی رهبری درباره ایشان صورت نگرفته است؛ بنابراین فکر نمی‌کنم ایشان مشمول چنین منعی باشد، مگر اینکه خود وی تشخیص دهد که جایگاهش در اجرا مفیدتر است تا مجلس.»


اجماع بر یک گزینه نظامی؟

چند‌ماهی است که زمزمه‌هایی در عرصه عمومی و رسانه‌های کشور مبنی‌بر حضور کاندیدایی نظامی به گوش می‌رسد، به‌ویژه آنکه برخی از چهره‌های اصولگرا از این زمزمه‌ها استقبال کرده‌اند و مبتنی‌بر شرایط ناامن منطقه، یک چهره نظامی خوش‌نام و مقتدر را به دیگر کاندیدا‌ها ترجیح می‌دهند. در همین راستا روز گذشته، حسین دهقان، وزیر سابق دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، با انتشار ویدئویی رسما اعلام کاندیداتوری کرده است.
 
او در گفت‌وگویی ضمن تأیید این خبر درباره برنامه انتخاباتی خود گفت: «بستر حضور همه کسانی را که در موضع و عزم و اراده خدمت به این جامعه هستند، فراهم می‌کنم.» دهقان با تأکید بر اینکه که فصل جدال و مناقشات سیاسی در کشور تمام شده است، گفت: «فکر می‌کنم جریان‌های سیاسی به این عقلانیت رسیده‌اند که آنچه اهمیت دارد پیگیری خواسته‌های مردم است، اگر این عقلانیت شکل بگیرد، می‌توانیم وارد یک دوره جدید در عرصه سیاسی و حکمرانی شویم.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->